Jak už titulek prozrazuje, Can vydává svou autobiografickou knihu s názvem Sembra Strano Anche a Me (v překladu něco jako: Také se mi to zdá divné) v italštině. Can ke knize řekl: „Poprvé jsem se rozhodl vám o sobě říct. O celé mé cestě, bez příkras. Chci vám říct svou pravdu.“ Právě dnes svou knihu začal Can propagovat na svém instagramu.

Ženy ho milují, muži by chtěli být na jeho místě. S miliony fanoušků po celém světě je Can Yaman hercem současnosti. Ale kdo to vlastně je? Co se skrývá za jeho magnetickýma očima a jeho bezchybným talentem? Can se poprvé rozhodne obnažit v intimní a soukromé autobiografii. Převíjející nit vzpomínek se vrací do dávných dob dětství a bouřlivých dnů mládí, aby vyprávěl vše, co se stalo před popularitou. Pouto s rodinou a ekonomické potíže, léta studia a vztah k ženám: příběh, který se nebojí odhalit šerosvit neobyčejného a komplikovaného života zároveň. Nepublikovaný, pravdivý a překvapivý portrét, který vypráví příběh muže, nikoli úspěchy hvězdy. (Přeložený popisek z Amazone)

Kniha vychází již 30. listopadu a dá se předobjednat na italském Amazonu (dárek k nákupu bude i vzoreček Canova nového parfému). Cena knihy je 18,91 euro a pokud se nepletu, kniha by měla vycházet v tištěné i digitální podobě. O dalších jazykových verzích není info.