Je mi moc líto, že musím tuto novinku oznámit, ale nemám to moc kam jinam napsat, aby se to dostalo k co nejvíce lidem. Na Facebooku již nenajdete mnou vytvořené české fanouškovské stránky a to ani tu se všeobecnými novinkami a ani stránky pro konkrétní turecké seriály (konkrétně šlo o fan pages pro seriály Sen Cal Kapimi, Tatli Intikam, Her Yerde Sen, Bay Yalis a Erkenci Kus). Nejvíc známá byla asi stránka k populární Zasněné lásce (Erkenci Kus) jelikož na ni bylo skoro 24 tisíc fanoušků a přes 70 tisíc sledujících.

Bohužel jsem přišla o svůj účet na facebooku, kde jsem měla správu těchto stránek propojenou a jelikož se k nim již nedostanu, jsou všechny neveřejné pro fanoušky a bohužel i pro mě. Nechci zde úplně do detailu rozvádět důvody zablokování, ale šlo o nahlášení ze strany jedné „nejmenované slovenské televizní stanice“ která si nárokuje materiály seriálu, i když to nemá s jejich slovenským vysíláním nic společného (nešlo o materiály se slovenským dabingem ani jiné promo materiály z jejich TV) a šlo o několik málo fotek k seriálu, kdy facebook celou věc vyhodnotil, jako opakované porušení „duševního vlastnictví“ a můj účet tak byl natrvalo zablokovaný.

Účty na instagramu a i profil na twitteru jsou i nadále aktivní, bohužel jsem ale nucena je všechny nastavit jako soukromé. Takže pokud profily nesledujete, bohužel se tam k novinkám nedostanete. Odkazy naleznete zde.