Photo by TV Fox

Podle webu mediaboom.sk se po skončení seriálu Veľvyslancova dcéra dočkáme další turecké novinky z minulého roku a to seriálu Senden Daha Güzel. Jde o letní romantickou komedii, která má v originále celkem 14 epizod – na naše by to mělo být 42 epizod (podle dílů, co už byly odvysílané v Polsku). Na scénáři seriálu se podílela Ayşe Üner Kutlu, která má na svědomí některé části nám známých seriálu Láska klepe na dveře a Zasněná láska.

Oficiální potvrzení by mohlo přijít už tento týden, společně s dalším předběžným televizním programem. Určitě vám dám vědět, až budu mít další informace.

Příběh seriálu: Efsun (Cemre Baysel), která pracuje jako dermatoložka, žije poklidný život se svým otcem na farmě v Gaziantepu. Její matka opustila ji i jeho otce v mladém věku a přestěhovala se do Istanbulu, aby se stala jedním z nejvýznamnějších plastických chirurgů v Turecku. Efsun náhle dostává zprávy od své matky, kterou neviděla od svých 12 let. Její matka umírá a chce naposledy vidět svou dceru a pošle pro ni svého řidiče. Efsun ale v Istanbulu čeká velké překvapení a věci nejsou takové, jak se zdálo. Její matka, majitelka největší estetické kliniky v Istanbulu, donutí Efsun, aby na klinice začala pracovat. Jako by to všechno nestačilo, Emir (Burak Çelik), o kterém si myslí, že je řidič, je ve skutečnosti synem partnera její matky. Emir, pohledný a charismatický chirurg, si myslí, že Efsun přišla, aby mu vzala kliniku, a začne s Efsun bojovat. Navíc se stanou sousedy i na firemním pozemku.

Edit 14/6: Tak na mediaboom je již potvrzeno, že seriál startuje od 3. července od 19:00 pod názvem Krajšia ako ty.

2 thoughts on “Senden Daha Güzel na TV Doma

  1. Oskar FERKO napsal:

    To jak sa volá pod slovenský jazyk Senden daha guzel

    1. Pandora napsal:

      Seriál půjde pod názvem Krajšia ako ty.

Comments are closed.