Tohle je tedy vážně nečekaná novinka. Na Nova Lady se již brzy dočkáme premiérového seriálu Láska z donucení (v originále Yalı Çapkını) který je v Turecku velmi úspěšný a aktuálně se tam vysílá druhá série. Od 23. 10. bude seriál dostupný na Voyo a od 30. 10. startuje na Nova Lady.

Seriál bude nahrazovat seriál Zrazená láska (Sadakatsiz) který míří do finále v pátek 27. 10. ve večerních hodinách.

Příběh seriálu: Halisu Aghovi, patriarchovi mocné rodiny Korhanů a zakladateli jejího bohatství dojde trpělivost s nezdárným vnukem, playboyem Feritem, a rozhodne, že je třeba ho oženit. Nevěsta mu bude podle starého zvyku vybrána, a to v Halisově rodném městě Antepu, v rodině jeho starého přítele. Na názor se jí nikdo neptá – a ani vzpurný Ferit se neodváží protestovat. Jaký bude osud takového manželství? (Zdroj: Voyo)

3 thoughts on “Yalı Çapkını míří na Nova Lady

  1. Miroslav Budos napsal:

    No ty jo.Tak na to se těším.Nebudu stíhat koukat na seriál.Jeden lepší seriál za druhým.

  2. Kate napsal:

    Děkuji za info. Nečekala bych, že se v takhle krátkém čase dočkáme tolika premiér. Doufám, že brzy bude ukázka. Takhle mi ten popis moc nesedí k tomu promo obrázku.

    1. Pandora napsal:

      To je pravda, ten plakát skoro vypadá jak na nějakou rom-com, na to, že Yalı Çapkını je dramatický seriál. A co jsem viděla pár hudebních videí, tak drama je tam opravdu ve velkém. Ovšem musím říct, že hlavní dvojice na mě působí dost sympaticky.

Comments are closed.