Televizní stanice Prima při příležitosti 13. narozenin kanálu Prima Love oznámila plánované novinky z turecké produkce pro tento rok. Můžeme se těšit rovnou na čtyři seriály:

Čas lásky a třešní (Kiraz Mevsimi) v hlavních rolích s Özge Gürel a Serkanem Çayoğlu (kteří se při natáčení dali dohromady a v současné době jsou již manželé) a také žádaný seriál Pokoj č. 309 (No: 309) s Demet Özdemir a Furkanem Palalım, o obou příběhů půjde o čistě premiérové seriály, které nebyly ještě ani na Slovensku.

Poté se dočkáme i české premiéry seriálu Sladká pomsta (Tatlı Intikam) který můžete znát již z TV Doma a Zvrat osudu (Baht Oyunu) který je již nějakou dobu dostupný na Prima+. Na který seriál se nejvíc těšíte?

Zdroj fotografií: Fox a Kanal D

5 thoughts on “Co nás letos čeká na Prima Love?

  1. Katieb napsal:

    Kiraz Mevsimi patří mezi tureckými seriály mezi ty lepší a myslím, že by mohl v Čechách diváky chytil. O pokoji 309 jsem slyšela a většinou dobré hodnocení, ale nejsem moc velká fanynka Demet, tak nevím jestli by mě bavil. Všimla jsem si, že jste nepsala o pauze ve vysílání Mateřské lásky. Vůbec jsem netušila, že odvysílají jen 127 dílů.

    1. Pandora napsal:

      Na web jsem o tom nepsala, ale na Twitteru ano. Bohužel nemám pořádné info kdy (a jestli vůbec) budou pokračovat, tak sem doufala, že se něco dozvím ještě předtím a pak jsem na to úplně popravdě naprosto zapomněla. Každopádně, jsou nějaké zvěsti, že by měl seriál pokračovat na podzim, ale nevím, jestli je to úplně jisté.

  2. Katieb napsal:

    Aha, i tak děkuji za zvěsti. Překvapilo mě, že se seriál prodává rozdělený na tři řady. Podle toho, jak se v Turecku vysílal, mi přišlo, že je to jedna ucelená řada. Snad pak Nova aspoň odvysílá zbylé dvě s kratším rozestupem nebo rovnou i dohromady. Ještě jednou děkuji a hezký den.

    1. Pandora napsal:

      Také jsem si myslela, že je to jeden komplet, na druhou stranu, při tom velkém počtu dílů to dává docela smysl.

  3. Miroslav Budos napsal:

    Já se moc těším na Kiraz Mevsimi.

Comments are closed.